СПА почивка и процедурите, които не трябва да пропускате

спа хотел

Време е да се насладите на истинско преживяване, което ще ви донесе спокойствие, невероятна почивка и много енергия. Ако търсите истинска почивка, независимо, дали сте избрали да я прекарате със семейството, или с приятели, то се насладете на СПА хотели в Банско. Спа хотелите в Банско и околността са с минерална вода, някои от луксозните хотели, са с голяма СПА зона, която ще остави у вас спомени с невероятни усещания. Специалистите в хотелите могат да ви направят страхотни процедури, които да ви отпуснат и да се погрижат за вас така, както заслужавате. Единствената почивка, която може да ви накара да изпитате истинско спокойствие, нови преживявания и прекрасни моменти, е именно спа почивка.

Процедурите, които не трябва да пропускате

Спа почивката е задължителен компонент в цялостната грижа за вас, отдавайки се на заслужена почивка в луксозен хотел, е редно да се погрижите за себе си така, както заслужавате. В хотелите може да намерите разнообразни процедури, като някои от тях са свързани с интересни масажи.

Дълбок масаж на ходилата

Можете да се поглезите с дълбок масаж на ходилата, който ще раздвижи всички важни точки, ще ви накара да се отпуснете максимално и да позволите на ходилата си да се реновират и подхранят. Всички продукти, които се използват в луксозните хотели, са достатъчно обогатени, за да реновират изцяло усещането на кожата ви след масаж.

Нежен масаж на лицето

Ако непрекъснато се налага да сте с грим или обичате да се гримирате ежедневно, то е важно да дадете време на кожата си да се освободи от всичко, което поставяте върху нея и да се насладите на масаж на лицето. Този масаж е свързан с много точки, които ще накарат главоболието да изчезне, цялото насъбрано напрежение също и ще се чувствате, като нов човек.

Доверете се на себе си

Ако сте решили да се доверите изцяло на себе си, тогава можете да се насладите на големите басейни с минерална, лековита вода, която да спомогне на гърба ви и кръста ви да отпочинат. Минералната вода има изключителните качества да лекува, затова се наслаждавайте повече на плуване, игри в басейна или масаж на кнайп пейка, която ще направи воден масаж на долните ви крайници. Ако искате да дадете максимума за себе си, може да си напълните вана в стаята и самостоятелно да почивате, като се насладите на хубава музика и специалните измивни продукти за вана, които предлага хотелът.

Освен всичко онова, което можете да правите в самия хотел, включително посещаване на оборудвана фитнес зала, повечето комплекси имат прекрасни места за разходка, в които можете да уплътните времето си, да тренирате и да подишате чист въздух. Можете да разгледате и всички места около и в града, които можете да посетите семейно или с приятели. Ще се изненадате какви красови крият градовете, Разлог, Банско и Добринище. Вие заслужавате най-доброто, не го забравяйте! Освен, че можете да получите всички услуги в комплекса, можете да сте сигурни в безупречно обслужване от страна на целия персонал, който ще бъде щастлив да ви помогне и да направи прекарването ви още по-незабравимо.