Екипът за красотата ви е около вас

екипът за красота

Вероятно сте забелязали, че целият екип, от който имате нужда е около вас, само трябва да разберете как да се вслушвате в техните съвети и скоро ще засияете, без да правите почти нищо. Сигурни сме, че имате много приятелки, които са запознати с медицина или се интересуват от козметика и мода, просто не сте се сетили да ги разпитате и дори да си запишете някои от марките, които харесват или някои от съветите, които са ви давали.

Не подценявайте приятелките

Младите момичета, често са в крак с новите тенденции, ако не да ги гледате сляпо, то може поне да намерите по-лесен начин, за чистене на грим или нанасяне на спирала. Ако имате дъщеря или млада приятелка, задължително я попитайте за новости в нещо, което е по-трудно за вас. Ако не сте чували за скулптуриране на лице, обезкосмяване на цялото лице или какво е капсулиран гардероб, значи е време да поговорите с тях.

Майките и бабите

Майките и бабите са най-добрите съветници за красота, те ще ви предоставят цялата информация за хубавите билки, с които да поливате косата си, с храните които да консумирате и включително някои божествени домашни маски. Вероятно сте забелязали, че някои баби могат сами да създават кремовете си и точно те трябва да са вашият фокус. Ще могат да ви разкажат повече за грижата за косата, през техните младини и да чуете техните съвети за красота и мода.

Четете списания и модерни статии

Списанията и статиите ще ви дадат възможност да сте в крак, не само на българска почва, но и на световно ниво. Ще можете да се поинтересувате от модните решения на звездите, от грижата им за кожа и коса през всички сезони, както и за марките, които използват. Сайтът, до който може да се допитвате за разнообразни съвети, много идеи и новости е: https://jenskitaini.com/.

Ако предпочитате да коментирате научените неща с приятелка, не се колебайте да и изпращате различни статии, които да коментирате и да взимате различни мнения. Още по-добре би било, ако се съберете на чаша горещо какао и обсъдите новостите, които четете всеки ден.

Вашата половинка

Не подценявайте половинката си, която трябва да е най-голямото мерило за това какво ви отива и какво не. Обикновено човекът до нас е най-искрен и с удоволствие ще ви помогне в избора на ново бельо или пък красиви ботуши. Когато пробвате различни неща, като нов грим, различна прическа или дори стил на обличане, те ще са първите, които ще забележат и според тяхната оценка, може да прецените, дали и вие се чувствате добре, или не.

Разбира се, разчитайте и на собствения си вкус, най-важното е вие да се чувствате добре, независимо от оценката на останалите. Бъдете смели в избора на нова козметика и не се колебайте да използвате нови методи за нанасяне на грим или за нанасяне на бяла козметика. Всички съвети, които събирате и са изпробвани, може да включите в новата си дневна или вечерна рутина, за по-добри резултати и обновяване на стила ви.

Бъдете смели, защото го можете!